w

+49 856 856524

Totaal Interieur

Bij totaal interieur kunnen wij het gehele interieur onder handen nemen. Hierbij kunt u denken aan een interne verbouwing waarbij er een gehele of gedeeltelijk metamorfose plaatsvindt. Wij werken samen met vaste partners zoals een interieurstylist en vakmensen voor tegel- of pvc-vloeren, stucadoorswerk, loodgieterswerk of schilderwerk. Hierbij heeft de klant één aanspreekpunt en wij onderhouden de contacten met onze vaste partners. Wij maken het plan en u maakt de keuzes. 

Als wij in contact komen met klanten, spreken wij het liefst op locatie af. Hierdoor kunnen wij de ruimte waar het omgaat, bekijken, beoordelen en sneller inleven in de woonwensen wat u voor ogen hebt. Alle ideeën kunnen we uitwerken in een 3D-tekening of moodboard. Dit geeft een goed beeld van het eindresultaat.

 

Keuken

Voordat we deze meubelen konden plaatsen hebben een gehele interne verbouwing uitgevoerd.

We zijn allereerst in gesprek gegaan met de klant om wensen pakket en tijdspad vast te stellen. Deze hebben we vertaald in een goed plan incl. 3d impressies. Vervolgens hebben we dit gepresenteerd aan de klant en we kregen een ‘go’

Voor deze klus hebben we het volgende geregeld: Installatiewerk, schilderwerk, sloopwerk, stucwerk, plinten. De vloer hebben zij zelf voor gezorgd (ook dat is mogelijk). Na uitvoeren konden we beginnen met inrichting van de volgens meubelen: keuken, bijkeuken, hoekbank, tv meubel, slaapkamerkast etc.  Alles in dezelfde stijl, precies volgens wens van klant.

Bijkeuken

De bijkeuken hebben we in dezelfde stijl uitgevoerd als de keuken. Hierdoor krijg je eenheid en een rustgevend geheel. De bijkeuken is voorzien van een tweede koelkast, vriezer, aanrechtblad, opbergkasten. Ook hebben de cv ketel afgetimmerd.

Tv meubel